Betonbouw

Prefab  betonbouwprojecten door heel Nederland

DeHo is tevens gespecialiseerd in prefab betonbouw. Het plaatsen van prefab betonnen woningen is een vak apart. Onze jongens werken in vaste ploegen en zijn daardoor goed op elkaar ingewerkt. Het bouwen van prefab betonnen woningen gaat zeer snel en hierdoor valt voor de hoofdaannemer veel tijdwinst te behalen, iets wat voor alle partijen een enorm pluspunt is.

Prefab betonnen woningen zijn zeer aantrekkelijk bij seriematige projecten, maar daarnaast monteren we regelmatig vrijstaande woningen. Om je een indruk te geven: in de seriematige woningbouw monteren we 1 tot 1,2 woningen per dag!

Bij een beton project komt een strakke en gedetailleerde planning kijken. Deho Bouw is ervaringsdeskundige op het gebied van planning en logistiek.

Projecten waar we trots op zijn

Wij doen dit voor meerdere opdrachtgevers door heel Nederland. Het komt regelmatig voor dat een van deze opdrachtgevers met een probleem zit: er moet gestart worden met een project, maar in drukke tijden krijgen zij geen montageploeg gevonden.

Zij weten DeHo Bouw dan goed te vinden, omdat wij er alles aan zullen doen om iets te regelen, zodat hun opdrachtgever ook weer tevreden is aan het eind van het project. Je doet dit om elkaar te helpen, zo werkt het andersom gelukkig ook! Dankzij deze solide basis kun je altijd van Deho op aan!

Nieuwbouw-, verbouw- of betonbouwplannen?

Bel ons: 06 4698 8776