Onze diensten

dsc02600

Nieuwbouw

Nieuwbouw is fantastisch om te doen! Je begint met een leeg, kaal, stuk grond en uiteindelijk staat er een compleet huis of een bedrijfspand. Een project tot het einde begeleiden en een resultaat opleveren binnen de kwaliteitsnormen met zeer tevreden klanten, die combinatie beschouwen we als een van de mooiste kanten van ons vak!

dsc01729-e1550223869309

Verbouw

DeHo heeft ruime ervaring in het verbouwen van bedrijfspanden en woningen. Een verbouwing is eigenlijk een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw. Denk aan het plaatsen van een keuken, een dakkapel, vlonders in de tuin, een nieuwe vloer leggen, de badkamer verbouwen: van kleine werkjes tot aan het zetten van een complete aanbouw.

69 woningen DeHo Bouw

Betonbouw

DeHo is tevens gespecialiseerd in prefab betonbouw. Het plaatsen van prefab betonnen woningen is een vak apart. Onze jongens werken in vaste ploegen en zijn daardoor goed op elkaar ingewerkt. Het bouwen van prefab betonnen woningen gaat zeer snel en hierdoor valt voor de hoofdaannemer veel tijdwinst te behalen, iets wat voor alle partijen een enorm pluspunt is.

5 goede redenen om te kiezen voor

DeHo Bouw

laagdrempelig, informeel en rechtdoorzee

DeHo is een no-nonsens bouwbedrijf. Dit zie je terug in de manier waarop we samenwerken met andere partijen.

Afspraak is ook echt altijd Afspraak

Als we beloven om op maandag te beginnen, dan beginnen we ook die maandag.

Flexibel

Vanwege de bescheiden omvang van DeHo Bouw, zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. We hebben alles in eigen hand.

Korte lijnen en één aanspreekpunt

Dat werkt toch altijd het meest efficiënt.

Personeelsgarantie

Naast de vaste medewerkers, huurt DeHo regelmatig vakmensen in van andere bedrijven. Dit zijn professionele medewerkers waar we vaak al jaren mee samenwerken. Zo kunnen we ten alle tijden goed personeel garanderen en onze afspraken nakomen. Ons betrouwbare netwerk is goud waard.

Nieuwbouw-, verbouw- of betonbouwplannen?

Bel ons: 06 4698 8776