Nieuwbouw

Binnen de kwaliteitsnormen en met tevreden klanten

Nieuwbouw is fantastisch om te doen! Je begint met een leeg, kaal, stuk grond en uiteindelijk staat er een compleet huis of een bedrijfspand. Een project tot het einde begeleiden en een resultaat opleveren binnen de kwaliteitsnormen met zeer tevreden klanten, die combinatie beschouwen we als een van de mooiste kanten van ons vak!

Er zitten vele stappen tussen de start van de bouw en het eindresultaat. Nadat de grond is gekocht en een architect in de arm is genomen, moet er een geschikt bouwbedrijf gekozen worden. Jouw project is bij Deho Bouw in goede handen! We doen de gehele voorbereiding en de uitvoering zelf. We houden nauw contact met de opdrachtgever en diverse partijen en zijn regelmatig aanwezig op de bouwplaats. Op die manier is er altijd één aanspreekpunt die de regie houdt. Mocht er dan iets aan de hand zijn, dan kan het ook snel opgelost worden. Dit werkt voor iedereen heel prettig. Vaste opdrachtgevers én nieuwe klanten weten Deho inmiddels goed te vinden.

Projecten waar we trots op zijn

We werken veel samen met lokale onderaannemers en bedrijven. Met deze partijen hebben wij inmiddels vele projecten gemaakt en kunnen op een deskundig eindresultaat vertrouwen. Deho bouwt allerlei soorten nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden, maar tevens vakantiewoningen en bijzondere projecten, zoals een bowlingcentrum. We houden ons daarnaast bezig met utiliteitsbouw: bedrijfsruimtes, kantoorpanden en dergelijke.

Nieuwbouw-, verbouw- of betonbouwplannen?

Bel ons: 06 4698 8776