Over DeHo Bouw

Laagdrempelig, informeel en rechtdoorzee

Bij DeHo Bouw houden we echt van ons vak. ‘Vanuit niets, iets maken’ is het gaafste wat er is. Waar je aan het begin van een project nog voor een bouwrijp perceel en/of een woning die gerenoveerd dient te worden grond staat, sta je aan het einde van het project voor een perfect bouwwerk. Het plannen, bouwen, aansturen en managen in combinatie met het bij elkaar komen van alle elementen, maakt een opdracht tot één grote 3d puzzel.

DeHo is een no-nonsens bouwbedrijf. Daarmee bedoelen we: laagdrempelig, informeel en recht door zee. Dit zie je terug in de manier waarop we samenwerken met andere partijen. We komen onze afspraken na. Vanwege de bescheiden omvang van DeHo Bouw, zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. We hebben alles in eigen hand. Korte lijnen, één aanspreekpunt, dat werkt toch altijd het meest efficiënt.

Projecten waar we trots op zijn

Naast de vaste medewerkers, huurt DeHo Bouw regelmatig vakmensen in van andere bedrijven. Dit zijn professionele medewerkers waar we vaak al jaren mee samenwerken. Zo kunnen we ten alle tijden goed personeel garanderen en onze afspraken nakomen. Ons betrouwbare netwerk is goud waard.

Dankzij onze kennis en ervaring met allerlei soorten projecten, van nieuwbouw tot betonbouw en daarnaast de vele verbouwingswerkzaamheden die we uitvoeren, hebben wij veel ervaring als hoofd- en/of onderaannemer. Dit zorgt ervoor dat wij vaak direct op 1 lijn zitten met onze opdrachtgevers.

Nieuwbouw-, verbouw- of betonbouwplannen?

Bel ons: 06 4698 8776