Verbouw

Verbouwen van bedrijfspanden en woningen

DeHo heeft ruime ervaring in het verbouwen van bedrijfspanden en woningen. Het begrip verbouwen is natuurlijk heel breed. Een verbouwing is eigenlijk een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw, in wat voor zin dan ook. Dit kan een uitbreiding zijn, maar tevens een gewijzigde indeling. Denk aan het plaatsen van een keuken, een dakkapel, vlonders in de tuin aanbrengen, een nieuwe vloer leggen, de badkamer verbouwen: van kleine werkjes tot aan het zetten van een complete aanbouw, DeHo is jouw vakkundige partner!

Bij het eerste overleg spreken we alle wensen en idee├źn uitgebreid door. Je kunt bij ons terecht met een idee voor een verbouwing dat nog minimaal is uitgewerkt, aan ons dan de taak om dit concreet te maken. Meestal werken we echter vanuit de schetsplannen en bouwkundige tekeningen van een architect.

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je snel een kostenoverzicht ontvangt. We zijn heel transparant in het uitbrengen van onze offertes. Je ontvangt de complete begroting, dus inclusief onze marge met achterliggende calculatie.

Dat hoort wat ons betreft bij eerlijk en open zaken doen.

Projecten waar we trots op zijn

Voor de uitvoering van een verbouwing hebben we vaste medewerkers in dienst. Aangezien de opdrachten heel divers zijn, hebben we hier onze specialisten voor, zoals een stratenmaker, sloper, metselaar en zelfs een hovenier. Het DeHo team bestaat uit 15 tot 20 medewerkers en dan hebben we nog onze vaste mensen in de onderaanneming.

We zijn een hecht team dat samenwerkt met vaste partijen. Hierdoor kunnen we ons werk goed uitvoeren en zijn we een betrouwbare partij om mee samen te werken. Onze vaste medewerkers worden continu begeleid in de uitvoering van een project.

Nieuwbouw-, verbouw- of betonbouwplannen?

Bel ons: 06 4698 8776